Cytat:
Napisany przez ed hunter
wśród homoseksualistów częściej występuje pedofilia.
|
Ed ja cie prosze jakies dowody !!!! Ale jakies wiarygodne a nie jakas ankieta nie wiadomo skad.
Jak juz napisalem a zapewne nie doczytales, nie ma zadnych dowodow i nic na to nie wskazuje zeby bylo tak jak mowisz - wypowiedz naszgo komendanta glownego policji we wczorajszych wiadomosciach na polsacie ok godz 19.
O zwierzetach - ''nie wiem co zwierze ma na mysli. Nie wiem rowniez co ma na mysli smycz psa czy tez klatka papugi. Zwierzeta bowiem jak i rzeczy martwe - mysli nie maja. Chyba sie troche zbyt mocno wczuwasz w role obroncy - zwierzeta nie maja mysli. Zabronione jest znecanie sie nad zwierzetami, ale nijak nie dojdziesz czy Pimpek woli zielone czy rozowe cieple wdzianko na zime albo czy owieczce jest lepiej z Zenkiem czy baranem.''
--->Jak juz napisalem, nikt nie wie co zwierze ma na mysli, ale jakies prawo ktos stworzyl i jego sie trzymajmy a nie probujmy zgadywac co msyli zwerze i nie zmieniajmy prawa bo sprawdza sie znakomicie (to zwierzece). Nie porownujy wdzianka dla pimpka z wsadzaniem pimpkowi itp.
Niektorzy cos gdzies przeczytali i porownuja pedofili do homoseksualistow, co rozroznilem w 1 miom poscie w tym temacie.