Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.06.2006, 01:16   #102
Dudi
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 25.02.2002
Dudi zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wchodzę na forum i co widzę? Sporo tu nietolerancji. Po pierwsze, jeżeli ktoś porównuje homoseksualizm do pedofilii to nie ma sensu dalsze czytanie jego postów bo widać jego braki w wiedzy. To już nawet nie jest kwestia wiedzy, to chyba czysta głupota. A jeżeli już o pedofilii to nudzą mnie opisy co byście zrobili z takimi pedofilami itd. Ja też jestem jak najbardziej przeciwko, ale powstrzymam się od opisów. Po prostu wiadomo że każdy normalny człowiek ma 'coś takiego' że pedofilia kojarzy mu się z obrzydlistwem.

Jeżeli chodzi o marsze równości, to w takim kraju jak Polska jestem zdecydowanie ZA. Dlaczego? Ano dlatego że tutaj naprawdę trzeba pokazać że homoseksualiści istnieją i powinni mieć swoje prawa. Wiele osób chciałoby ich zakopać, zapomnieć o nich, udawać że ich nie ma. Ja porównuję to do sytuacji w której naziści tępią murzynów. Człowiek rodzi się czarny, biały albo żółty, człowiek rodzi się również ze swoją orientacją seksualną... jeżeli mamy z tym jakiś problem to już jest _WYŁĄCZNIE_ nasz problem. Jeżeli nie akceptujemy kogoś za to jaki się urodził to my powinniśmy się leczyć.
Dudi jest offline   Odpowiedz cytując ten post