Cytat:
Napisany przez MaciejT
@andrzejj9: pod Firefoxem menu nie wyglada dobrze (pozycje od 2 i dalej zjechaly o pol linii nizej). W Operze wyglada ok.
To jest jakas gotowa templatka, czy Twoj wytwor? /EDIT: Juz znalazlem 
|
No i domyślam się, czemu tak się dzieje - przez te przerwy w menu, które dodałem, żeby rozdzielić jego poszczególne części tematyczne. Ale czemu to się tak dziwnie wyświetla w tym mernu na górze..
Z tym, że z samym menu coś jeszcze wymyślę, a w najgorszym razie po prostu zmienię szablon, albo wywalę te linie. Bardziej martwi mnie to nieotwieranie się obrazków, bo to już trudno pominąć..
Masz jakiś pomysł, jak wziąć się za usuwanie tych błędów, które wymieniłem wyżej (no i pozostałych też)?
ps: Linka do strony na razie nie chciałem pokazywać, dopóki nie będzie na pewno dobrze działać i nie uzupełnię jeszcze kilku rzeczy. Myślałem, że zacytowałem błędy bez pełnego adresu, ale widzę, że jeden przeoczyłem

(już skasowałem). Jak możesz zachowaj na razie ten adres dla siebie (tzn. jak ktoś będzie chciał to i sam na priva mogę wysłać, ale nie chcę jeszcze normalnie na forum umieszczać).