Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.06.2006, 22:03   #302
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
u mnie to samo iutro zwrot do sklepu biore cos innego jeszcze nie wiem co

P.S. moze jakies propozycje ?

a co do OverSpeed jak dam na Enabled to podczas Lead-In wywala odrazu blad nagrania wiec sam nie wiem

a ten skaczacy buffor doprowadza mnie do szalu i jak predkosc nagrywania niejednokrotnie spada do 0 czy potem moze to nie miec czasem wplywu na odtwazanie filmu w stacjonarnym DVD ?
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post