Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.06.2006, 01:17   #125
Sunna
lołn łulf

Data rejestracji: 15.07.2005
Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Dudi
Ja porównuję to do sytuacji w której naziści tępią murzynów. Człowiek rodzi się czarny, biały albo żółty, człowiek rodzi się również ze swoją orientacją seksualną... jeżeli mamy z tym jakiś problem to już jest _WYŁĄCZNIE_ nasz problem. Jeżeli nie akceptujemy kogoś za to jaki się urodził to my powinniśmy się leczyć.

Przez weekend mnie nie bylo a tu tak uroslo.
Zgadzam sie w 100%.
Tylko dwie kwestie, nie ze sie czepiam. Czlowiek rodzi sie bialy (lub siny lub czerwony i dopiero potem skora robi sie czarna/zolta/itd.
Nazisci to tepia chyba wszystkich.

I taki fajny link znalazlem.
http://wiadomosci.onet.pl/1334666,69,item.html
I odpowiem od razu (po raz kolejny) nie, nie jestem za zezwoleniem na adopcje.

Cytat:
Napisany przez juicepp
czy murzyni chodza po ulicy wolajac jestem czarny?
czy ja jesli nie jestem homoseksualista tez powinienem isc na ulice i krzyczeć, LUDZIE NIE JESTEM PEDAŁEM!!!!! ?
po co?

Cofnijmy sie do powiedzmy lat 60, i co widzimy ? (nie czytales calej dyskusji) Widzimy marsze czarnych walczacych o swoje prawa, mowi ci cos Luther King, i co sie z nim stalo oraz dlaczego ? Wiesz co to jest Ku Klux Klan ?

Co do krzyczenia, ze nie jestes pedalem i sensu tegoz czynu zapytaj MW, oni czuja potrzeba zeby to zasygnalizowac. Wiec sam widzisz ze niektorzy maja inne wymagania niz ty.

Cytat:
Napisany przez @ndy
Wracając do tematu to dziwni mnie popieranie zaburzenia jakim jest homoseksualizm. Zamiast to leczyć to ludzie nie mają nic przeciwko. Ba a nawet to popierają
Slow brak :/
Nie chodzi o to ze popieramy i namawiamy do bycia homo tylko o to ze nie mamy nic przeciwko.
A skoro juz podisdles wiedze ze to sie leczy to jeszcze mi napisz jak. Oraz napisz mi prosze jak zmienic u kolegi pociag do starszych kobiety,a u drugiego do kobiet z malymi piersiami. To pewnie sie jakos leczy. (lekka ironia)

TEMAT GORNICZY:
Z komentarzy na stronie GW-dlaczego gornicy maja dostac jakakolwiek kase z zyskow ? W jakiej prywatnej firmie tak jest ? 13,14, talony (a raczej przekrety na nich) to dla nich malo ? Kase sie dostaje jak sie jest wlascicielem akcji a nie szeregowym pracownikiem. Przynajmniej tak ja to rozumiem na podstawie dotychczas zgromadzonej wiedzy. Dziwne ze ta cholota sie nie kwapi zeby doplacac jak sa straty, zeby oddac kase jaka zostala wywalona na oddluzenie. Kmunistyczna mentalnosc.
Palami ich rozpedzic, niech sie naucza zyc w panstwie prawa BArdzo bulwersuje mnie ich postawa. Tak jak i sluzby zdrowia. Najpierw niech oczyszcza swoje srodowiska z wszelkich oszustow i patologii a potem mozemy pogadac o podwyzkach. (ale to temat na kolejny watek, jesli tu jest a komus sie chce to prosze o lynke
branoc

Ostatnio zmieniany przez Sunna : 06.06.2006 o godz. 01:38
Sunna jest offline   Odpowiedz cytując ten post