Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.06.2006, 13:32   #6
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Janson to przeciez ma kasy jak lodu, z iloma ludzmi wspolpracowal/ilu promowal i to nie za darmo. A jak zepi*rdalali tyle ile fabryka dala, to niech teraz placa za rehabilitacje. Tacy ludzie jak Janson, Chojnacki itp. to szare eminencje ktore ciagna kase z mlodych talentow, a ludzi ktorzy nie maja szans zainstniec bez prowizji rzedu 80% dla osoby "opiekujacej".
Jezeli to Janson prowadzil to powinien jeszcze z prywatnych pieniedzy oplacic leczenie Moniki.

Powiem szczerze - nie zal mi ich wogole. Wiecej, mam nadzieje ze kierowca odpowie za to zgodnie z kodeksem karnym (tym bardziej jezeli prowadzil Janson, bo Monika jest w duzo ciezszym stanie niz on).

A wogole, to duzo bardziej zal mi dzieci ktore pokazuja w reklamowce Unicefu z Foremniak.

A ta managerka niech sobie to tlumaczenie w d*pe wsadzi - nie wierze (bo to niemozliwe FIZYCZNIE) zeby z powodu jakiegos osadu na drodze samochod jadacy z razsadna pradkoscia wygladal tak jak na obrazku (chyba ze jeszcze po drodze wpadl w przepasc, ale o tym nic nie pisza). I jeszcze ludzie im maja placic ... no to jakies zarty chyba.

Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 06.06.2006 o godz. 13:34
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post