Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.06.2006, 14:08   #130
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez devil-80
no to luzik,a Sanyo ładowałeś zanim ci się rozładowały??(tzn włączyłeś funkcję rozładowywania)czy wrzuciłeś do aparatu popstrykałeś pare fotek i już były rozładowane??chodzi mi o te zakupione Sanyo.
no właśnie zrobiłem może błąd, bo wsadziłem po rozpakowaniu do ładowarki (mam chamską ładowarkę bez rozładowywania) i naładowałem, co trwało bardzo krótko. mam nadzieję, że już w fabryce są formowane. moja ładowarka - Bilora, ładuje akulatorki bardzo szybko, ale ich raczej nie psuje - te co kupiłem w komplecie - też Bilora made in China działają coraz lepiej po kolejnych ładowaniach. kiedyś jak się pojawił znaczek bateryjki to aparat za chwilę padał, teraz już nie i więcej zdjęć robię po ładowaniu - uformowały się jak trzeba? nie wiem. nigdy nie doładowuję akumularorków, zawsze do padnięcia - czasami jeszcze ładną chwilę na discmanie pochodzą

jeśli chodzi o Sanyo to najlepszym testem jaki mogę zrobić (i na czym mi zależy) to jak szybko naładuje się błyskówka ustawiona na maksimum; Forewer'y były w tym lepsze od Bilora - wszystkie aku 2500
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post