Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.06.2006, 09:31   #326
Mardok
No MHz no Fun ;)

Data rejestracji: 06.06.2006
Mardok w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dlatego też dałem drugi wykres bo płyta chodzi znacznie gorzej do tej z pierwszego wykresu, zawartość obu płyt to 12 plików Video o rozmiarze ~350MB (oraz jak łatwo się domyśleć 12 pików TXT do nich) tak jak z pierwszej można zgrać pierwsze 11 plików to z drugiej z rzekomą jakością 99 praktycznie nie da się zgrać nic tylko mieli cały czas w napędzie. Bios mam ten co podałem wcześniej czyli BCDB dostałem go wraz z napędem, ściągam właśnie podany przez ciebie i spróbuję na nim. Sprawdzałem płyty (niestety po fakcie czyli po nagraniu) tym że programem QSuite i na każdej możliwej do wyboru prędkości pisało iż płyta ***8222;This disc is ok. for writing under this speed settings.***8221; Co do zmiany płyt mieszkam w niewielkiej miejscowości i w zasadzie na miejscu nie mam zbyt dużego wyboru co do producenta płyt, w chwili zakupu nagrywarki były Esperanza, Platininium oraz te Verbatim-y, no i wybrałem Verbatim nauczony jeszcze za czasów Nagrywaki CD-RW iż robi bardzo dobre jakościowo płyty, ale jak widać dużo się zmieniło :/

Zrobiłem jeszcze raz test tej skopanej DVD z jakością 99 no i po raz kolejny ujrzałem 99 ***8222;na liczniku***8221; no ale podczas zgrywania na HDD czy to za pomocą Benka czy też mojego DVD-ROM od Sony i tak dosłownie po chwili widzę ***8222;piękny***8221; błąd CRC:

Ostatnio zmieniany przez Mardok : 07.06.2006 o godz. 09:55
Mardok jest offline   Odpowiedz cytując ten post