Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.06.2006, 23:24   #4
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
z tych dwoch raczej MSI, ale cena troche wysokawa
ale, skoro zalezy Ci na TV-out, to czemu chcesz nVidie? przyzwyczajenie?
primo - GF4 nie jest imho zbyt udanym procesorem - nie zobaczysz zbyt duzego kopa na wydajnosci, tv-out jest lepszy niz w 2, ale jednak nie to co ATI
secundo - ATI ZAWSZE mialo lepszy TV-uot i to sie nie zmienilo nadal
mam porownanie - osobiscie przezylem po kilka kart kazdego producenta i u siebie i w innych kompach

edit:
co do problemu - uzywasz TVTool? u mnie on powodowal problemy gdy uzywalem jeszcze GF2Pro, jednoczensnie bedac najlepszym programem do obslugi TV-Out na nVidii
wlacz go, przelacz karte na TV-Out i WYLACZ TV-Tool - ustwienia powinny zostac (u mnie zostawaly, dzialaly takze klawisze przelaczenia spowrotem na monitor), a "falowanie" znikalo (u mnie byly to mocne "szrpniecia" obrazem w ktorkich odstepach czasu)

Ostatnio zmieniany przez nimal : 07.06.2006 o godz. 23:29
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post