Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.06.2006, 16:09   #8
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez steve13
A jak to jest z symulacją zapisu
Co prawda nie sprawdzałem tego w nero ale w plextools i za każdym razem gdy włączyłem symulacje to nagrywarka (plex 755) niszczyła mi nośnik -nie można go było ani nagrać ani odczytać
Na serwisie plextora wytłumaczyli mi że "plusy" nie można poddać symulacji zapisu...
Dziwna sprawa... Więc jak włączę test overburn w nero to nie zniszczę płytki
DVD-R można testować , "+" testujesz tylko raz płyta potem jest do wyrzucenia , zresztą temat był poruszany tyle razy
wystarczy użyć opcji
szukaj
o ile pamięć mnie nie myli to były poruszane kwestie przydatności nadpalania dvd jak i możliwości nagrywarek[chyba tylko Plextor potrafi nadpalać dvd]
- Deckard - jest offline