Witam !
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
No ulżyło mi, na serio.. Już myślałem, że umieściłeś to tutaj, żeby namawiać do wzięcia udziału w akcji.. Bo co do niej samej, to.. a, lepiej nic nie mówić..
Proponuję, że jeżeli ktoś chciałby wpłacić jakąś kwotę to niech lepiej przekaże ją na jakiś dom dziecka, albo dom opieki.
|
Dzięki, że to napisałeś @
andrzejj9 - bo kolega @
Weron w swoim poście nie zaznaczył na wstępie że to cytat - i prawdę mówiąc czytając to co było na dole nie wiedziałem w pierwszym momencie czy on to popiera czy jak
Natomiast co do samego faktu zbierania - to zgadzam się z większością wypowiedzi - to nie są biedni ludzie i zbieranie na ich rehabilitację to lekka przesada - choć oczywiście żal mi ich, bo to tragedia taki wypadek - a kiedyś Varius Manx lubiłem - mam nawet dwie ich oryginalne kasety ...
Tak naprawdę to fakt, że tego nie popieram wynika też z tego, że oni są popularni - i organizując taką zbiórkę mają szansę na szybki rozgłos - a jak zwykłego człowieka spotka tragedia, to zostaje najczęściej z tym sam ... cóż ..
Cytat:
Napisany przez Sunna
(...)
Najpierw utapianie sprawy niby plywaczki (...)
|
Niby pływaczki
Otylia Jędrzejczak:
- aktualna rekordzistka świata (od 2002 roku) na 200 metrów stylem motylkowym - 2:05:61 !!
- aktualna mistrzyni olimpijska (Ateny 2004)
- aktualna mistrzyni świata (Montreal 2005)
- aktualna mistrzyni Europy (Madryt 2004)
- dwukrotna srebrna medalistka olimpijska Ateny 2004
- medalistka mistrzostw świata, Europy
- wielokrotna mistrzyni Polski, medalistka mistrzostw Europy juniorów itd.
Jest jednym z najbardziej utytułowanych polskich sportowców ostatnich lat ... żaden z piłkarzy, o których mówi teraz pół Polski, nie może się nawet w części pochwalić takimi sukcesami ....
Wszyscy będą się jutro pasjonować meczem Polaków - owszem ja też go na 90 % obejrzę

- ale zainteresuję się też w niedzielę wynikami z mitingu w Rzymie - to przecież ostatni sprawdzian naszych pływaków przed najważniejszą imprezą sezonu - Mistrzostwami Europy w Budapeszcie !!
Pozdrawiam
ro29