Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.06.2006, 22:59   #29
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
No ulżyło mi, na serio.. Już myślałem, że umieściłeś to tutaj, żeby namawiać do wzięcia udziału w akcji.. Bo co do niej samej, to.. a, lepiej nic nie mówić..

Proponuję, że jeżeli ktoś chciałby wpłacić jakąś kwotę to niech lepiej przekaże ją na jakiś dom dziecka, albo dom opieki.
Dzięki, że to napisałeś @andrzejj9 - bo kolega @Weron w swoim poście nie zaznaczył na wstępie że to cytat - i prawdę mówiąc czytając to co było na dole nie wiedziałem w pierwszym momencie czy on to popiera czy jak

Natomiast co do samego faktu zbierania - to zgadzam się z większością wypowiedzi - to nie są biedni ludzie i zbieranie na ich rehabilitację to lekka przesada - choć oczywiście żal mi ich, bo to tragedia taki wypadek - a kiedyś Varius Manx lubiłem - mam nawet dwie ich oryginalne kasety ...
Tak naprawdę to fakt, że tego nie popieram wynika też z tego, że oni są popularni - i organizując taką zbiórkę mają szansę na szybki rozgłos - a jak zwykłego człowieka spotka tragedia, to zostaje najczęściej z tym sam ... cóż ..

Cytat:
Napisany przez Sunna
(...)
Najpierw utapianie sprawy niby plywaczki (...)
Niby pływaczki

Otylia Jędrzejczak:
- aktualna rekordzistka świata (od 2002 roku) na 200 metrów stylem motylkowym - 2:05:61 !!
- aktualna mistrzyni olimpijska (Ateny 2004)
- aktualna mistrzyni świata (Montreal 2005)
- aktualna mistrzyni Europy (Madryt 2004)
- dwukrotna srebrna medalistka olimpijska Ateny 2004
- medalistka mistrzostw świata, Europy
- wielokrotna mistrzyni Polski, medalistka mistrzostw Europy juniorów itd.

Jest jednym z najbardziej utytułowanych polskich sportowców ostatnich lat ... żaden z piłkarzy, o których mówi teraz pół Polski, nie może się nawet w części pochwalić takimi sukcesami ....
Wszyscy będą się jutro pasjonować meczem Polaków - owszem ja też go na 90 % obejrzę - ale zainteresuję się też w niedzielę wynikami z mitingu w Rzymie - to przecież ostatni sprawdzian naszych pływaków przed najważniejszą imprezą sezonu - Mistrzostwami Europy w Budapeszcie !!

Pozdrawiam
ro29

Ostatnio zmieniany przez ro29 : 08.06.2006 o godz. 23:01
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post