Cytat:
Napisany przez MaciejT
andrzejj9: i znow sie machnales na linku do wlasnej strony  Tym razem az DWA razy  Pilnuj sie
Teraz juz sie nie rozjezdza (mowie o menu). Krotko mowiac jest dobrze. Z reszta raczej tez  Aha, pod Exploderem nie sprawdzam.
Swoja droga to calkiem calkiem ta stronka... Jeszcze tylko uzupelnic artykuly, i mozna otwierac
PS. Co do bledow, wybacz, ale nie pomoge. Aktualnie nie zajmuje sie Joomla wcale, a HTML znam "o tyle o ile"  Poprawic bledy z Validatora do tej pory mi sie udawalo, ale na stronach statycznych (.html).
|
Tym razem machnięcie było już świadome. Jak strona działa, to nie zamierzam jej ukrywać. Chociaż reklamować jeszcze też nie
No właśnie do jakiegoś oficjalnego otwarcia (które będzie polegało pewnie na tym, że podmienię jeden link w swoim podpisie

) to jeszcze chcę trochę uzupełnić treści, bo na razie jest jej mało. Ale najważniejsze, żeby strona działała i jeśli działa to dobrze
A jeśli chodzi o błędy validatora to już tak bardziej z ciekawości pytałem. Html-a też miałem okazję się ostatnio trochę podszkolić (no oczywiście eskpertem nie jestem, ale podstawowe komendy i sposób ich zapisu znam), więc mogłem tak mniej więcej prześledzić te odwołania z validatora. Ale niewiele mi to szczerze mówiąc dało. Ale skoro w stronie cdrinfo wykrywa kilkadziesiąt błędów, a wszystko dobrze działa, to chyba nie ma się czym przejmować