Witam !
Cytat:
Napisany przez Prezesik
oni pograli, bo weszli w końcówce, jak Ekwador był zmęczony i prowadził 2:0. Ekwadorczycy czekali już tylko na końcowy gwiazdek, to i pozwolili Polakom trochę pobiegać... (...)
|
Racja, racja - też obserwując mecz o tym pomyślałem - ale pisząc post jakoś zapomniałem ...
Cytat:
Napisany przez Prezesik
(...)
ja jestem zdziwiony tym co zrobił Janas. drużyna grała przez dłuższy czas podobnie, była w miarę zgrana, a on przestawił całkowicie drużynę na inny sposób gry tuż przed samymi mistrzostwami. eksperci twierdzą, że z Chorwacją to się sprawdziło, więc teraz też powinno. a ja powiem tak: gówno a nie się sprawdziło! tak naprawdę oddaliśmy jeden celny strzał i akurat wpadł, a Chorwacja stworzyła dużo więcej dogodnych sytuacji.
dzisiaj to nasze orły wyglądały żałośnie, jakby się w ogóle pierwszy raz na oczy widzieli. nie było żadnego strzału z dystansu, nie było szybkich podań, nie było zrozumienia... graliśmy piątką pomocników i nie potrafiliśmy stworzyć sobie przewagi w środku pola nawet na moment. odstęp między obroną a pomocnikami był taki, że Ekwadorczycy mogli konstruować akcje jak tylko im sie podobało..
(...)
|
Sporo prawny w tym co mówisz - niby wydawało się, że biorąc na MŚ tych co są w lepszej formie obecnie, Janas robi dobrze - ale może mógł zabrać tych co już nie raz grali ze sobą ?? Bo niestety zgrania w naszej drużynie to dziś nie było widać
Cytat:
Napisany przez Prezesik
(...)
nie będę dalej wyliczać, bo szkoda czasu..
teraz postaram się o tym zapomnieć i wypić spokojnie kolejne piwo 
|
Racja - w sumie nie ma co już rozpaczać - żal pozostanie, ale dobijanie ich w niczym nie pomoże - a tylko może zaszkodzić - więc trzymajmy za nich kciuki aby w kolejnych meczach przynajmniej się totalnie nie zbłaźnili (choć czy może być gorzej niż dzisiaj to ja mam wątpliwości

- choć chyba może - z 0:7 i żadnego strzału na bramkę na przykład

)
A ja też kończę teraz

i życzę wszystkim dobrej nocy !!
Pozdrawiam
ro29