Cytat:
|
Napisany przez ro29
Witam !
Szajska - mhmm ... zależy dla koga - dla mnie dużo ważniejsze są takie kwestie jak dobra stabilność, ilość portów USB itd. - a do BIOS'u zagląda się jak jest potrzeba - dla większości możliwości podkręcania to zbędny dodatek ...
Oczywiście to tylko moje zdanie - jak ktoś chce się bawić to czemu nie
Pozdrawiam
ro29
|
nie no ogolnie za takie pieniadze ile kosztowala to nie ma co narzekac. U mnie juz 4 albo 5 lat siedzi i zadnych problemow z nia nie mam. To chyba jedna z nielicznych plyt majacych sloty na SDRAM i DDRAM.
Zbytnio w podkrecanie tez sie nie bawie (moze dlatego ze nie mam czego podkrecac

), ale wczesniej - zanim kupilem wlasnie ta plyte - mialem Celerona 300A z jakas mobo chyba Microstar (w kazdym badz razie z mozliwoscia ustawienia wszystkiego co sie chcialo

)
Nie wiem czy pamietacie, ale tego Celerona mozna bylo ustawic z 300 do nawet 450mhz. A to juz bylo cos
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________