Dyskusja: Tomb Raider Legend
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.06.2006, 00:23   #66
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Próbowałem grać w pełną wersję i mam identycznie wrażenia, jak po demie (opisane kilka postów wcześniej).

Bardzo średnia grafika (a już w etapie, gdzie chodzi się po dachach wręcz paskudna - typowo w stylu GTA, które pod względem grafiki jest dla mnie bardzo kiepskie), nienajlepsze sterowanie, umiarkowanie ciekawa fabuła. Jedynie co do muzyki nie mam żadnych zastrzeżeń.

Całość to dla mnie taka kalka Prince of Persia Sands of Time, tylko że z postacią Lary w roli głównej. Ale kopia mimo upływu lat zdecydowanie gorsza.

Do tego fatalna optymalizacja kody i bardzo słaba wydajność gry na sprzęcie nie kupowanym miesiąc temu.

Generalnie gra do zagrania, ale bez żadnych rewelacji. Doszedłem do właśnie tego poziomu chyba w Japonii i odinstalowałem. Może kiedyś wrócę, jak będę miał lepszy sprzęt. Albo poczekam do kolejnej części, może będzie lepsza.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post