Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.06.2006, 00:35   #1
sevenUP
DVD

Data rejestracji: 11.06.2006
sevenUP w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Kompresja i modernizacja DVD?

Hej!

Na poczatku chcialbym sie przywitac z wszystkimi, jestem nowy na forum, dopiero sie zarejstrowalem...Czesc.

Mam pytanie do uzytkownikow forum odnosnie kompresji i modernizacji plyty DVD. Coraz bardziej zaczyna mnie wciagac ten temat, a nie mam za bardzo umiejetnosci. Kopie bezpieczenstwa wykonuje zazwyczaj w programie InstantCopy 8, ale ostatnio chcialem sprobowac czegos innego. Chcialbym sie dowiedziec czym i w jaki sposob kompresuje sie DVD uzywajac CCE. Chcialbym sprobowac tej metody kompresji. Zalezy mi rowniez na informacji czym wywalic niepotrzebne smieci z DVD jesli juz mialbym kompresowac material CCE oraz za pomoca jakiego programu mozna zrobic nieaktywne przyciski z menu? Np jesli usune wszystkie materialy bonusowe to chcialbym, zeby przycisk byl nieaktywny, wie ktos moze o co chodzi. Bardzo zalezy mi na fachowej odpowiedzi, bo tak jak mowie jestem laikiem w tych sprawach, a bardzo zalezy mi na tej wiedzy. Mam tate ktory pracuje jako kierowca, ma w samochodzie DVD i czasem pozycza ode mnie filmy, ale niechce mu dawac oryginalow bo wracaja w roznym stanie, dlatego chcialbym mu robic kopie bezpieczenstwa, ale ladnie wykonane. Bede bardzo wdzieczny za odpowiedz i pomoc! Przepraszam jesli moje pytanie jest juz na forum.

Pozdrawiam serdecznie!
sevenUP jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online