Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.06.2006, 16:06   #42
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
kupiłem Crystal Super AZO w albumie.

palone 24x. to ma być ta słynna jakość? :\

aby nie było, że mi nagrywarka padła to nagrałem na płytce Kopier (Plasmon) od której nie mam specjalnych wymagań - nagrać jakąś muzyczkę, posłuchać kilka razy i sprawdzić jak lata

co to jest do cholery z tymi Verbatimami?

edit: te płytki to shit.
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-_nec____dvd_rw_nd-3540a_1.04_11-june-2006_16_41.png  

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.06.2006 o godz. 16:41
ed hunter jest offline