|
koleaga michalpro sie chyba napuszyl bo mowi rzeczy z ktorymi nijak sie nie moge zgodzic - key to audio jest zabezpieczeniem polegajacym TYLKO na umieszczeniu poza obszarem muzyji dodatkowej sciezki 'tak jakby' w formacie cd-extra - jest jednak zonk - te dane to jeden wielki syf - komputer ZAWSZE zaczyna czytac dane od konca - i trafia na te trefne pliki - jednak o ile trefne odrzuca od razu i jedzie dalej (czyli czyta juz norlamnie audio) - to te dane s zrobione w tai sposob ze naped 'ma nadzieje' je odczytac i miedli plyte bezustannie
zainstalowanyu WMP czy nie - nie ma znaczenia - to kwestia tego jak sobie NAPED poradzi z ta plyta - czy da sie oszukac czy nie - to daltego dziala manewr 'na pisak' - naped widzi na 100% ze dane sa zle - uszkodzila je ta kreska - i olewa te sesje...
koniec wywodu
moj tdk12x kladzie na k2a cieply zur - czyta i kopiuje - nie widze przeszkod - i zadnych 'dopalaczy softowych' nie stosuje
nie wiem jaki sprzet dla aciebie jest syfny - ale po poziome adrenaliny dochodze do wniosku ze kazdy 'NIE TWOJ' - malo rzeczowy argument
program koliego moze najwyzej udawac k2a - wedlug mnie jest to zupelnie inne zabezpieczenie - sadze ze SONY nie zdradziloby sposobu uzytego na k2a autorowi konkurencyjnego programu - wiec safelock i plyty wykonane w ten sposob raczej nie powinny byc brane pod uwage
ah - moj TDK zrzuca k2a z normalna predkoscia - 10-12x (windac), 5.5x (eac - secure mode) - weic kiklunastogodzinne maratony przed nagrywarka raczej nie u mnie
to czy wma czy kady inny program MS nie odtworzy k2a moze byc prawda - jednak - po co to komu? wianmp darmowy, DSP pluginy ma - lepsze to niz wma...
i na koniec - tak, uwazam ze SONY wywalilo kupe kasy w bloto...
spektakularna wpadka z PISAKIEM to nie tylko zmarnowane pieniadze na zabezpieczenie w 100% pewne (dlatego tez z lekkim przymrozniem oka czytam teksty Koliego) ktore okazalo sie po prostu niedotestowanym bublem - wiem ze teraz sony sie stra i wprowadza coraz to nowe wersje - ale fakt kompromitacji zaistnial - poza tym traca klientow - stacjonarne czytniki DVD NIE czytaja k2a [przynajmniej moj pioneer tego nie czyta - plyta Celiny]
Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 25.10.2002 o godz. 21:17
|