Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.06.2006, 18:41   #12
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
@Gomez47

Witam

Ja nie mam problemu z działaniem USB, obecnie w moim komputerze jest 12 portów z czego 7 stale zajętych, zero problemów. Zastanawiam się czasem do czego bym to wszystko podłączył, bo chyba nie do portów równoległych czy szeregowych . Problem opisany w tym temacie nie jest z winy sprzętowej a programowej.

Porównanie AMR-a do USB to zupełne nieporozumienie, pomijając fakt całkowitej odmienności zastosowań (równie dobrze można porównać PCI i FireWire) to AMR kompletnie się nie przyjęło z prostej przyczyny ***8211; brak wsparcia od strony kart. Zresztą modemów nikt już nie używa, a karty muzyczne są zintegrowane (więc krąg zastosowań się skończył), USB jest natomiast w każdym domu i można do niego podłączyć praktycznie wszystko. Czy działa, źle ?, ja tak nie uważam. Co więcej rezygnacja z ich używania oznacza wykluczenie ogromnej liczby urządzeń, które zwiększają krąg zastosować komputera. Zastanów się do czego podłączysz aparat cyfrowy, bo chyba nie ma wersji na RS-232 .

pozdrawiam