Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.06.2006, 02:11   #15
Gomez47
Dziadzio

Data rejestracji: 01.06.2006
Gomez47 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Uff... Podeszło mi Twoje "nagrywanie bez przerw" bo właśnie Kolega z reala skończył mnie "nagrywać" Suzi Quatro i poszedł sobie (miałem takie stare zrzynki).
Przecież ja się "oburzyłem" równie poważnie.. Konflikt (nasz) USB/LPT może choćby z konfigu wynikać. U mnie LPT jest już od lat "dopieszczone", zoptymalizowane, a USB naprawdę nie daje się zmusić by "wlazło w tło", ono tłucze jako priorytetowy proces i to w RealTime. Dla mnie to obłąkane, chore, co już setki razy na piśmie wyjaśniałem (CPU trzeba ZAWSZE szanować, choćby ono i 100GHz miało).
Pozatym to chyba kwestia przyzwyczajenia. Ile lat istnieje USB a ile używam drukarki? To też ma znaczenie. Przykład z niedawna - na tak ulubione przez niektórych młodych "nowe Menu Start XP" nie mogę patrzeć, bo mi się zbiera na wymioty. Młody zaś przełącza bo "klasycznego nie jarzy". Sprzątać po takim muszę.
Nawyki są silne w nas, niestety. Dlatego myślę, dałem sobie tydzień nad tymi 64-rema bitami, bo jeśli teraz się nie zdecyduję to następne 3-4 lata nie będę miał na to szans (inne prawie wszystko). Liczę, kombinuję, zbieram opinie.
Twoją także wzialem pod uwagę. O ile nie żartowaleś, oczywiście.

Pozdrawiam
Gomez47 jest offline   Odpowiedz cytując ten post