Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.06.2006, 14:35   #5
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez r19
Słuchajcie.
Albo ja jestem juz taki przewrażliwiony albo mam takiego pecha.
Zaktualizowałem BIOSy w moich nagrywarkach i zaczęły wydawać dziwne dźwięki. Liteon jakby mu coś w środku przeskakiwał na trybikach, tyrkocze podczas uruchamiania komputera. Benq zaczął się trzaskać. Kurcze po jakiego ja się pokusiłem o tą aktualizację. Proszę powiedzcie mi czy wasze nagrywarki również wydają takie dziwne odgłosy?
Taak, a moje to po aktualizacji biosu śpiewają , ale na szczęście mija im to po jakimś czasie.

A tak na poważnie, to pierwszy raz słyszę o czymś takim, jak opisałeś, a uwierz, że kilka aktualizacji biosu, na różnych nagrywarkach wykonałem. Moja propozycja jest taka, powrót do poprzednich biosów i sprawdzenie, czy dalej jest to samo.