Cytat:
|
Napisany przez andrzejj9
Próbowałem grać w pełną wersję i mam identycznie wrażenia, jak po demie (opisane kilka postów wcześniej).
Bardzo średnia grafika (a już w etapie, gdzie chodzi się po dachach wręcz paskudna - typowo w stylu GTA, które pod względem grafiki jest dla mnie bardzo kiepskie), nienajlepsze sterowanie, umiarkowanie ciekawa fabuła. Jedynie co do muzyki nie mam żadnych zastrzeżeń.
Całość to dla mnie taka kalka Prince of Persia Sands of Time, tylko że z postacią Lary w roli głównej. Ale kopia mimo upływu lat zdecydowanie gorsza.
Do tego fatalna optymalizacja kody i bardzo słaba wydajność gry na sprzęcie nie kupowanym miesiąc temu.
Generalnie gra do zagrania, ale bez żadnych rewelacji. Doszedłem do właśnie tego poziomu chyba w Japonii i odinstalowałem. Może kiedyś wrócę, jak będę miał lepszy sprzęt. Albo poczekam do kolejnej części, może będzie lepsza.
|
co do postaci Lary nie bede sie wypowiadal, bo albo sie ja lubi, albo nie
ale stwierdzenie, ze grafika jest kiepska jest bardzo nietrafione
gra wyglada bardzo ladnie, a ostatnia lokacja- Nepal jest moim zdaniem najladniejsza z calej gry
konczac gre na Japonii straciles mase pieknych widokow
kod gry Ci sie nie podoba?
przeciez levele laduja sie w pare sekund, calosc plynnie dziala nie tylko na najnowszym sprzecie, ale rowniez na nieco starszym (potwierdzone przez znajomych), zainstaluj najnowszego patcha, w opisie do niego podaja, ze poprawia wydajnosc
zachecam do tej gry, bo od IV czesci nie bylo lepszej Lary, wiec nie ma co czekac na nastepne wydanie