Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.06.2006, 23:07   #56
pops
Zdezorientowany
Zlotowicz

Data rejestracji: 08.05.2005
pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez para
[...]używasz strony głównej serwisu do demonstrowania swoich poglądów politycznych co wg. mnie jest nie do przyjęcia.[...]
racja, jestem tylko użytkownikiem, ale mi się zdecydowanie nie podoba taplanie się w błocie polityki, przez serwis o tematyce komputerowej. moim zdaniem od tego są portale które w tym celu zostały stworzone. muszę przyznać, że od pewnego czasu nie zaglądam nawet na główną, ze względu właśnie na tego typu newsy.

Gregg, z tym marcem 68 to rzeczywiście mocno przesadziłeś, nie traktuj tego jako atak na Ciebie, ale jak chcesz manifestować swoje poglądy polityczne, to otwórz sobie bloga na serwerach wyborczej, to nic nie kosztuje. no chyba, że takie tematy podobają się właścicielom serwisu i chcą iść w tym kierunku, to mi nic do tego, ja wyraziłem tylko swoją opinię.
pops jest offline