Dziękuję za odpowiedź.
Cytat:
Napisany przez Gregg
Właśnie o tolerancję mi chodzi. Żyj i pozwól życ innym.
|
Poruszanie przeze mnie kwestie nie dotyczą życia i pozwolenia na nie, tylko tematyki serwisu
www.cdrinfo.pl, a dokładnie jego głównej strony, nie doszukuj się czegoś czego nie napisałem, ani nawet nie miałem na myśli.
Bardzo dokładnie czytam posty i nie wiem jak mam zrozumieć twój wywód, który cytuję poniżej. (czyli dajesz, ale mi nie dajesz dobrych rad)
Cytat:
Napisany przez Gregg
Generalnie - jeśli denrwuje cię goła baba w telewizji, to zmień kanał, a nie pisz pism protestacyjnych do KRRiT, prokuratury czy gdzie ci jeszcze przyjdzie do głowy. Tak po prostu.
|
Bo powyżej mi sugerujesz (pouczasz) co mam robić i w jaki sposób.
A parę zdań później piszesz coś zupełnie przeciwnego. Musisz się zdecydować co masz na myśli.
Cytat:
Napisany przez Gregg
Otóż ja nie pouczam Ciebie jak masz żyć, co masz robić, co pisać, gdzie i jak.
|
Cytat:
Napisany przez Gregg
Z drugiej strony obrażenie się na kogoś za zacytowanie aforyzmu czy przysłowia, jest dla mnie doświadczeniem zupełnie nowym i - przyznaję - zdumiewającym. O czytaniu między wierszami już nie wspominam.
|
Nie obraziłem się (zresztą nie wiem gdzie to przeczytałeś),
tylko nie spodobała mi się twoja uwaga i napisałem żebyś wiedział, a nie domyślał się.
Cytat:
Napisany przez Gregg
a przy okazji zwróć uwagę, że są Czytelnicy, którzy tak jak Ty "nie tolerują" i tacy, którzy nie tylko tolerują, ale oczekują. Znasz jakiś sposób, żeby zadowolić wszystkich?
|
Nie chodzi o zadowolenie wszystkich bo jest to nie możliwe, tylko o trzymanie się tematu wiodącego.
Co do tolerancji, to tak na prawdę nie rozumiem tutaj sensu użycia tego słowa, bo równie dobrze mógłbyś pisać o problemach mrówek w puszczy amazońskiej i na pewno ktoś by oczekiwał takiego postu.
Cytat:
Napisany przez Gregg
Na koniec ponawiam propozycję - uważasz, że poprowadzisz serwis lepiej - dołącz się. Wtedy też będziesz wiedział na pewno jaki, i czy wogóle, jest finansowy aspekt pisania newsów. Gdyby bowiem było tak jak sugerujesz pisałbym codziennie po kilkanaście na tematy mniej kontrowersyjne, a - jak widac gołym okiem - tak nie jest. Piszę tylko wtedy, gdy uznam, że temat może, lub powinien, zainteresować Czytelników serwisu.
|
Nie wiem jakbym poprowadził serwis, ale nigdzie nie napisałem, że uważam, że lepiej.
Co do aspektu finansowego, to stąd moja wiedza
http://forum.cdrinfo.pl/off-topic/65...drinfo-pl.html
Ale w porządku rozumiem, że nie chodzi tu o pieniądze, lecz nadal zgrabnie pominąłeś temat polityki, który bardzo często poruszasz w swoich newsach.
A to czego oczekują czytelnicy serwisu
www.cdrinfo.pl, mozemy się dowiedzieć pytając np. poprzez ankietę na głównej stronie i forum.
I jeżeli spora cześć (np. ponad 20%) przy dużej próbie odpowie, że interesuje ją polityka i inne ważne tematy ze świata, sportu itp. na stronie głównej, to ten post będzie ostatnim w tym temacie.