Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.06.2006, 02:19   #58
para
Guru

Data rejestracji: 18.11.2002
para niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Dziękuję za odpowiedź.

Cytat:
Napisany przez Gregg
Właśnie o tolerancję mi chodzi. Żyj i pozwól życ innym.
Poruszanie przeze mnie kwestie nie dotyczą życia i pozwolenia na nie, tylko tematyki serwisu www.cdrinfo.pl, a dokładnie jego głównej strony, nie doszukuj się czegoś czego nie napisałem, ani nawet nie miałem na myśli.

Bardzo dokładnie czytam posty i nie wiem jak mam zrozumieć twój wywód, który cytuję poniżej. (czyli dajesz, ale mi nie dajesz dobrych rad)
Cytat:
Napisany przez Gregg
Generalnie - jeśli denrwuje cię goła baba w telewizji, to zmień kanał, a nie pisz pism protestacyjnych do KRRiT, prokuratury czy gdzie ci jeszcze przyjdzie do głowy. Tak po prostu.
Bo powyżej mi sugerujesz (pouczasz) co mam robić i w jaki sposób.
A parę zdań później piszesz coś zupełnie przeciwnego. Musisz się zdecydować co masz na myśli.
Cytat:
Napisany przez Gregg
Otóż ja nie pouczam Ciebie jak masz żyć, co masz robić, co pisać, gdzie i jak.
Cytat:
Napisany przez Gregg
Z drugiej strony obrażenie się na kogoś za zacytowanie aforyzmu czy przysłowia, jest dla mnie doświadczeniem zupełnie nowym i - przyznaję - zdumiewającym. O czytaniu między wierszami już nie wspominam.
Nie obraziłem się (zresztą nie wiem gdzie to przeczytałeś),
tylko nie spodobała mi się twoja uwaga i napisałem żebyś wiedział, a nie domyślał się.

Cytat:
Napisany przez Gregg
a przy okazji zwróć uwagę, że są Czytelnicy, którzy tak jak Ty "nie tolerują" i tacy, którzy nie tylko tolerują, ale oczekują. Znasz jakiś sposób, żeby zadowolić wszystkich?
Nie chodzi o zadowolenie wszystkich bo jest to nie możliwe, tylko o trzymanie się tematu wiodącego.
Co do tolerancji, to tak na prawdę nie rozumiem tutaj sensu użycia tego słowa, bo równie dobrze mógłbyś pisać o problemach mrówek w puszczy amazońskiej i na pewno ktoś by oczekiwał takiego postu.

Cytat:
Napisany przez Gregg
Na koniec ponawiam propozycję - uważasz, że poprowadzisz serwis lepiej - dołącz się. Wtedy też będziesz wiedział na pewno jaki, i czy wogóle, jest finansowy aspekt pisania newsów. Gdyby bowiem było tak jak sugerujesz pisałbym codziennie po kilkanaście na tematy mniej kontrowersyjne, a - jak widac gołym okiem - tak nie jest. Piszę tylko wtedy, gdy uznam, że temat może, lub powinien, zainteresować Czytelników serwisu.
Nie wiem jakbym poprowadził serwis, ale nigdzie nie napisałem, że uważam, że lepiej.
Co do aspektu finansowego, to stąd moja wiedza http://forum.cdrinfo.pl/off-topic/65...drinfo-pl.html

Ale w porządku rozumiem, że nie chodzi tu o pieniądze, lecz nadal zgrabnie pominąłeś temat polityki, który bardzo często poruszasz w swoich newsach.

A to czego oczekują czytelnicy serwisu www.cdrinfo.pl, mozemy się dowiedzieć pytając np. poprzez ankietę na głównej stronie i forum.
I jeżeli spora cześć (np. ponad 20%) przy dużej próbie odpowie, że interesuje ją polityka i inne ważne tematy ze świata, sportu itp. na stronie głównej, to ten post będzie ostatnim w tym temacie.

Ostatnio zmieniany przez para : 15.06.2006 o godz. 02:35
para jest offline