Cytat:
Napisany przez Smartek
Jeden koles na tamtym forum ma ponad 100 tytulow filmow w HD [czasami w dwoch jakosciach ten sam film..]
Coz, sa maniacy - u mnie na lapku i na PC fullHD sie tna, wiec sobie daruje. Xbox tez rady nie dal, ale nie ma sie co dziwic - kto 5 lat temu o HD myslal?
Wiec czego do odtwarzania HD uzywac?
Nie mowie o plytach - tylko formacie [na DVD]..?
Cos mi sie wydaje, ze malo jest takich odtwarzaczy  , widzialem pare KiSSow, ale kazdy model sobie z Qpelem nie radzil - smiech na sali!
pozdro
|
Te filmiki z NASA poważnie rewelacyjnie wyglądają. 720 mam nadzieje, że nie są aż tak wymagające i że nie będzie zwalniać

U mnie na Athlonie 1800 działały dobrze.
Niestety jak chcę oglądać na tv to podłączam laptopa przez S-video. Innej możliwości nie mam. Niestety mój telewizor nie działa w rozdzielczości HD więc nie ma sensu. Lepiej pooglądać jeszcze sobie na kompie
Nie porównywałem jeszcze filmów w jakości DVD i HD, żeby zobaczyć różnicę, ale po włączeniu filmu w HD tak jakoś czysto, bez smóg, jakiś dziwnych plam. Poprostu rewelacja.

Może będzie ktoś, kto nie zauważy różnicy tak jak w przypadku Divx i DVD, ja do tych ludzi się nie zaliczam. I jak będę mieć możliwość obejrzenia filmu w HD to zdecydowanie wybiorę HD na kompie od DVD na TV