Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.06.2006, 23:41   #2
Kalif
Nowy na forum

Data rejestracji: 16.06.2006
Kalif w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Degen
Witam
Mam taki problem za każdym razem jak chcę wypalić płytke nero zacina sie na kilku % i nie idzie dalej......nie wiem juz co mam zrobic z tym, mam nową nagrywarke nec 4571a a co do nero to 7.0.Premium i 6316 na obu jest tak samo bede wdzieczny za pomoc
Witam
Nie wiem jak masz podlaczona nagrywarke, czy masz wlaczone DMA i czy masz zainstalowane sterowniki ASPI ale ... ja mam (mialem) nastepujacy problem z ta nagrywarka, podczas wypalania pojawial sie blad: DMA-driver error, CRC error i kompletnie nie wiedzialem co sie dzieje, ASPI zainstalowane, DMA wlaczone, raz nagra ale wiekszosc razy wyrzuci blad.
Nagrywarka podpieta pod drugi kontroler IDE jako Master a jako Slave dysk Seagate 60GB, odlaczalem dysk (przepinalem na 1 kontroler) i nic nie pomagalo az wkoncu przepiolem NAgrywarke na Slava a dysk na Master'a (ta sama tasma) ... i dziala ...?!? myslalem ze moze tasma jest zla ale problemow z odczytem i zapisem danych na dysku nie mam...jakies pomysly? Zamierzam sprawdzic na zupelnie nowej tasmie

Nero v7.2.0.3b
Kalif jest offline   Odpowiedz cytując ten post