Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.06.2006, 11:32   #11
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !

Cytat:
Napisany przez ed hunter
ale jest do tego specjalny temat, gdzie wielu się pyta i odpowiedź dostaje. jak słusznie napisał jou trzeba czytać od końca. jak co chwila ktoś założy nowy temat jaką nagrywarkę kupić to będzie taki bajzel, że naprawdę nikt nic nie znajdzie. są jeszcze tematy o konkretnych modelach, można tam się zorientować o co się pytać......no ale trzeba chcieć czytać...
Racja @ed hunter - gdyby każdy zakładał nowy temat o zakupie nagrywarki nie było by to korzystne - jednak z drugiej strony, prawda jest taka, że w tamtym topicu dyskusja przebiega jak przebiega - i jak napisałeś "wielu" - czyli nie wszyscy dostają odpowiedź ...
Żeby nie za dużo pisać - tematy o kupnie nagrywarki są jednymi z tych "wiecznych" - i albo to zaakceptujemy i starając się oczywiście zachować pewien porządek będziemy je rozumieć albo coraz mniej osób dostanie pomoc ...

A ja mam taki pomysł - a może by zamknąć tamten topic i rozpocząć nowy - pod tytułem - kupno nagrywarki część II - informując w pierwszym topicu, że był już taki temat, można do niego zajrzeć (a wręcz jest to polecane) - ale teraz są nowe modele itd. - więc ponieważ tamta dyskusja rozrosła się już strasznie - zakładamy nową ??
W pierwszym topicu można by także wymienić aktualne nagrywarki na rynku, podać linki do opisów i testów itd.
Mnie się ten pomysł podoba

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post