Dyskusja: Wiwa HD-128
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.06.2006, 17:46   #159
RGONZO
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.06.2006
RGONZO w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
WIWa HD128 a DVD-R

Zdecydowalem się na zakup przez internet 07.06.2006.Przyszła po 2 dniach.Wsadzałem do niej wszystkie stare divixy jakie znalazłem i bylo super , soft 206 obsluguje bez problemu divix dzwięk 5.1 na kablu optycznym podłaczonym do wzmacniacza , szlo superek , zdziwiłem się dopiero po wsadzeniu plyty DVD-R , pikseloza plyta zacinała sie , kwadraty i paski co chwila kolejna tak samo , przetestowalem w sumie 30 i podobnie , poprawnie odtworzylo VERBATIMA I TDK reszta szatkowała.pózniej zobaczyłem jeszcze że przy probie uruchomienia wyjścia RGB z ekranu robi się jakas dziwna rozdzielczośc.Nie bylo na co czekać zlapałem rano w poniedziałek za sluchawkę i dawaj do serwisu i o dziwo co w wielu miejscach piszą niepochlebnie udalo mi się dodzwonić po 20 min.Powiedziałem miłej pani że chcialbym na swom sprzęcie oprocz divixów oglądac tez dvd-r.Bezproblemowo kazala mi zadzwonic do firmy kurierskiej Opek i wysłać do nich paczkę na koszt Proabitu z napisem pilne.Gość był u mnie po 20 minutach a po 3 dnich dostalem nówke odtwarzacz i okazalo się że WSZYSTKIE DVD-R IDĄ JAK BURZA i chodzi RGB.Więc nie ma się co patrzeć że płyta jaest badziewnej marki ma działać i już , tymbardziej jezeli działała wcześniej.Co prawda widze że w tym egzemplarzu nie dziala progresiv scan przy 576 ale mam to gdzies bo i tak nie widzialem zadnej roznicy natomiasy wszystkie płyty łącznie z DVD-R śmigaja jak dzike więc jak wam coś nie działa to reklamujcie ile wlezie bo ma chodzić i już niezaleznie od płyt.
RGONZO jest offline   Odpowiedz cytując ten post