Cytat:
|
Napisany przez Piterniel
Ja mam taki pomysł 
Oczywiście stworzy się temat 'Jaka nagrywarke kupic?' lub podobny, a w pierwszym poście będzie lista nagrywarek nagrywarek, a pod każdą nazwą odnośniki czerwone i zielone odnoszące się do odpowiedzi w temacie. Przykładowo ktoś ma dany typ nagrywarki w domu, którą już testował i wyrazi opinie pozytywną, albo negatywną na temat napędu. Oczywiście dodawane będą odpowiedzi konkretne, a nie 'Mój litek jest super, wszystko pali super!'  . Przyda się oczywiście osoba odpowiedzialna za to (myślę, że 15-20 minut pracy dziennie i to wszystko). Patrząc na napęd osoba będzie mogła przeczytać opinie negatywne, jak również pozytywne oznaczone odpowiednimi kolorami.
Co Wy na to? 
|
Powiem szczerze, że jestem przeciw.. Z dwóch powodów.
Po pierwsze - zrobi się lista kilkunastu, albo kilkudziesięciu modeli narywarek i linki do kolejnych kilku-nastu, dziesięciu wypowiedzi na temat każdej z nich. Owszem, może odrobinę ułatwi to szukanie informacji, ale jedynie minimalnie, bo raz, że dalej trzeba się będzie przekopywać przez tony danych, a dwa, że takie wypowiedzi wyrwane z kontekstu często i tak będą musiały być uzupełniane lekturą postów wcześniejszych i późniejszych. W ostatecznym rozrachunku może więc to tak naprawdę niewiele dać..
A rzecz druga - kto na ochotnika będzie to robił i komu nie znudzi się po tygodniu. Bo jednak 20 minut roboty dziennie to niemało i wątpię, żeby komuś chciało się bezinteresownie dzień w dzień tyle wysiłku wkładać w istnienie forum..