Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.06.2006, 18:15   #9
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Snowboarder
ty andrzej9 jak nie umiesz odpowiedzieć to sie nieudzielaj polaczku . Przez takich ludzi jak ty wyprowadziłem sie z Polski - chcesz krytykować spadaj na inne forum a przynajmniej odpierdziel sie od mojego topicu.
W pierwszym momencie chciałem ci po prostu dać bana i nie tracić czasu na dyskusje z kolejnym pyskaczem, ale pozostanę przy ostrzeżeniu. Drugiego nie będzie..

Twoja wypowiedź jednak zasługuje na pewien komentarz. Udzielać się będę, bo wypowiedzi w formie takiej jak twoja są niedopuszczalne. Toleruję pewne błędy, których popełnienie może się zdarzyć każdemu, jednak tak wyraźna 'olewczość' w stosunku do gramatycznej i ortograficznej formy swojej wypowiedzi jest przesadą i nie będzie tutaj miała miejsca.

Jeżeli wyprowadziłeś się z Polski przez takich jak ja, czyli takich, którym jeszcze chce się przeznaczać czas i siły na to, aby ograniczać 'olewczość' i 'wisimizm' obecny w Polsce na każdym kroku, to może rzeczywiście lepiej, że wyjechałeś. Tracimy codziennie wielu cennych, wykształconych ludzi, którzy w Polsce nie potrafią się znaleźć. Jest też grupa emigrantów, którym po prostu nic się nie chce, a uważają, że za darmo wszystko im się należy i w poszukiwaniu tego opuszczają nasz kraj. Mam przykre wrażenie, że należysz do tej drugiej, niechlubnej grupy..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post