Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.06.2006, 20:01   #17
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Można tak zrobić, chociaż czy to dużo w sumie zmieni? Za dwa-trzy tygodnie znowu będzie kilkanaście stron do przegladania..
(...)
Chyba nie aż tak szybko - tamten temat rozrastał się do aktulanych rozmiarów prawie 10 miesięcy

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
(...)
Ja jestem za tym, żeby rzeczywiście - rozmowy na temat wyboru nagrywarki prowadzić w tamtym, czy nowozałożonym topicu, a jeśli pojawi się temat taki jak ten, to po prostu odsyłać (ale uprzejmie..) w odpowiednie miejsce i zamykać. I niech też w tamtym temacie pierwszą odpowiedzią na pytanie o kupno nagrywarki nie będzie coś w stylu: "A czytać nie umiesz??"..
Racja, racja - zwłaszcza w kwestii uprzejmego odsyłania i nie reagowania w sposób ironiczny czasem, na wcale nie takie proste pytanie (jak wybór nagrywarki )

Natomiast propozycja kolegi @Piterniel - ma swoje zalety - ale jak napisał @andrzejj9 - też sporo wad. Ja bym zaproponował coś pośredniego - tzn. zrobić nowy temat gdzie były by umieszczane TYLKO opinie na temat nagrywarek - bez dyskusji - każdy kto ma nagrywarkę mógłby napisać - jaki ma model, z jakim Biosem, jak długo, ile nagrywa, co - i jakie ma o niej zdanie itd. Wiem, że to może troszkę mieszanie - ale wtedy może uniknęło by się szukania tych konkretnych wypowiedzi użytkowników, pośród dziesiątków postów w dyskusji ??

Pozdrawiam
ro29

Ostatnio zmieniany przez ro29 : 17.06.2006 o godz. 20:04
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post