Dyskusja: skrecona kostka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.06.2006, 16:33   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Adalis
lepiej sie udaj do lekarza, on prznajmniej powinien wiedziec lepiej od nas co i jak
ja tylko dodam że mi się przytrafiła taka kontuzja ale już sam niewiem czy to było zwichniecie czy skręcenie, tak przekulałem 3 tygodnie i po tym okresie coś kostka nie wyglądała lepiej (była dalej bardzo spuchnięta) więc postanowiłem sie udać jednak do lekarza, który mnie zapytał kiedy miałem gips sciągniety hihihi. Koleś chciał mi szyne założyć ale nie bardzo mi to pasowało, skończyło sie na tym że przepisał mi maść )
Kiedyś tak było.. Na skręcenia nikt nie zwracał uwagi.. Grało się w piłkę, ulegało kontuzji, ledwie dochodziło do domu, tam noga do wrzątku, jakaś maść i.. następnego dnia dalsza gra

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post