Cytat:
Napisany przez georg
A dlaczego nie jeżeli można wiedzieć? Ja właśnie z tej wersji jestem bardzo zadowolony! 
|
Witaj,
Tłumaczę się. Miałem na dysku NG9 chyba ze cztery dni (a w Ghoście "czystą" od niego kopię). Jestem podobno bardzo "przestarzały" (jak ten z Ojca Chrzestnego z żelazkiem

) i brakowało mi jak ręki opcji "make boot diskiette" znanej świetnie z poprzednich wersji - dzięki czemu Ghost cały to była dyskietka, i jej obraz .img. - to z Windows, bezuzyteczne się wywalało, licencja na to pozwalała (wersja dyskietkowa też wymaga klucza). Na dodatek miałem ten produkt (po polsku) jak Kolega w postaci Setupu na dysku.
Ponieważ nie mogłem wystartować z tego żadnej "altenatywy" a WinXP stoi w moim prywatnym "rankingu" bardzo nisko - wolę -nixy i Beosy - są ciekawsze niż nudna oklepana "winda" która nie ma już dla mnie żadnych tajemnic, poza komerchą, to wróciłem do wersji 8.0 (chyba to komercyjna odmiana 2003?) która wystartuje: z dyskietki, z płyty, z dysku nawet (przywracanie) lub z tak przeze mnie krytykowanych USB (będę miał jutro USB2 -1024 - "napcham" je testowo Linuxem Live) lub z lana na dyskietce

. Z Win to wszystko 8.0 odnstalowalem - po co mi bezużyteczne śmiecie z jakimiś "laucherami" itp.?
To chyba wszystkie powody. Jeśli coś przegapiłem - kierowałem się Menu tego programu, opisem, oraz lokalnymi sterownikami w /system32/drivers - to proszę o skorygowanie.
Pozdrawiam