Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.06.2006, 13:11   #18
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Koolo
Problemem a raczej celem koncernów jest zysk a ideologia że jedna firma jest lepsza a druga gorsza ze względu na nazwę i tradycje dawno niema już sensu.
Ale dla ideologów to rzeczywiście może być problem ...
no cóż.. takie coś na końcu mojej wypowiedzi, co się emotikonek nazywa, wskazywałoby na to, aby traktować ją z przymrużeniem oka..

Co do filmy 'lepszej' i 'gorszej' to ja nic takiego nie napisałem. Jedyne co zrobiłem, to napisałem, że jedną lubię, a drugą jest i to jest prawda, czy się z tym zgadzasz, czy nie. Telefony Siemensa od dawna bardzo mi się podobają i lubię je za projekt i jakość konstrukcji, natomiast Nokia nigdy nie przypadła mi do gustu. Bawiłem się kilkoma telefonami tego producenta i zawsze miałem negatywne wrażenia. Tyle w tym wszystkim "ideologii"..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post