Dyskusja: Kazaa I Transfer
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.10.2002, 08:15   #14
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
NIE ZARTUJE
stwierdzielm ze mi sie to nie oplaca - kozysci sa duzo mniejsze niz straty - jednak podkreslm - ja chce wyjechac za granice, konkreteni do stanow - jakiejest tam prawo kazdy wie - wole byc czysty, bo napmierzyc mozan kazdego - co prawda przz osla najtrudniej, ale sie da...

Kazy nie uzywalem nigdy (to odpowiedz dla Sayana) wiec tu boje sie najmniej - te wszystkei skanery sieci p2p wykorzystuje wlasnie protokol FastTrack - czyli tak jakby Search z kazyy i tych jest najlatwij namierzyc - potem wystarczy pogadac z ISP i po frytkach [ciekawe jak firma tropiaca piratow dostala do reki specyfikacje protokolu z kazyy? czyzby firma grala na 2 frnty?]

modemiarza tez mozna namierzyc

nie iwem jak jest z direct connect czy prywatnymi ftp'ami - tu chba najtrudniej kogos trafic - choc wystarczy zrobic podstawiony warez a potem wszystkich wylapac

poza tym - prgaramow juz od dawna staram sie uzywac darmowych, gry pozyczam od kumpla testuje i oddaje - jesli mi sie spodoba to kupie, jesli nie - kasuje, bo po co mi archiwum?
z muza bedzie najgorzej, ale jakos sobie poradze - choc w sieci bylo tyle fajnych nagran...

no nic - wysiadlem, mam nadzieje ze nei za pozno