Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.06.2006, 19:16   #3
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Spotkałem się z pewną grupą ludzi poznanych w Sieci. połączyły nas już kilka lat temu wspólne zainteresowania : muzyka elektroniczna i grupa Tangerine Dream. Poprzez grupę MOO.PL, pierwszych Kolegów EL-Fanów spotkałem w Warszawie, kiedy byłem tam w odwiedzinach u Ciotki . Utrzymujemy kontakt do dzisiaj, kilka razy się spotykalismy tłumniej : na koncercie Tangerine Dream w 2001 w Warszawie, na Ricochet Gathering w Jeleniej Górze w 2004. Sa to wspaniali,ludzie. Po Warszawiakach poznałem jeszcze Kolegę z Krakowa z którym jestem także w ciągłym kontakcie. No i jest jeszcze Koleżanka , ale tylko Koleżanka ("Ma się rozumiec"- powiedział Prosiaczek do Uszatka), także EL-fanka. Jeden z Kolegów wyemigrował do Szkocji o stamtąd się odzywa. Są jeszcze Koledzy z Łodzi, Zakopanego, Zielonej Góry.

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post