Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.06.2006, 00:28   #25
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !

Cytat:
Napisany przez epol
Nie wiem czy ma sens wydawać kilka tysięcy złotych na plazme. (...)
Zgadzam się z Tobą - dla mnie wydawanie na telewizor więcej niż powiedzmy z 1500-2000 zł to już przesada spora ... oczywiście jak kogoś stać i ma ochotę to niech sobie kupuje i za 3,4 tysiące albo i dużo więcej

Cytat:
Napisany przez epol
(...)
Mam troche mniejszego Filipka u siebie w pokoju i rownież nie narzekam na niego.
Wiesz - nie każdy Philips się psuje - ten z którym miałem osobiście do czynienia, popsuł się dopiero po 8 latach - więc nie najgorzej - już gorsze doświadczenia miał kolega - chyba po 5 czy 6 latach pierwsza naprawa, po kolejnych dwóch następna itd.

Cytat:
Napisany przez B@rtek
Rodzicie u siebie w sypialni mają Sonego 25" z 90r. chyba i nadal działa pięknie, obraz szkło itp.
Dzisiejsze tv nie są już tak trwałe niestety
Cóż Sony z tamtych lat to było coś - właśnie wspomniany kolega, co miał pecha do tego Philipsa - to jego Rodzice w sypialni też mieli Sony - i trochę lat już miał, a żadnej usterki, obraz idealny itd.

Cytat:
Napisany przez Ormianin
(...) Dokladnie tak jest, bylem u znajomych zonaczyc ich nowego LCD Samsunga 32 cale, oni maja zwykla TV z kabla i wyglada fatalnie (faktem ze oni tego nie widza, albo nie przyznaja sie ze jest kiepsko). I co z tego ze z DVD wyglada dobrze? Ile tych filmow obejrzysz? A divix ze stacjonarki wygladal fatalnie, nie wiedzialem ze az taka moze byc pixeloza.
@Ormianin - spójrz na mój poprzedni post - tak się złożyło że mam podobne wrażenia - też sąsiedzi kupili właśnie Samsunga LCD 32 cale - jak byłem u nich pierwszy raz to wyglądało to też kiepsko - a wtedy mieli sygnał z kablówki - ale zrezygnowali z niej wogóle (a mogli wziąść cyfrowy pakiet, bo już są) i zamienili na Polsat Cyfrowy - jak byłem drugi raz to się chwalili, że teraz jest dużo lepszy obraz - owszem - może lepszy niż ten analogowy z kabla - ale czy taka duża różnica - nie wiem - jak dla mnie to on nadal nie jest idealny - a wręcz sporo mu brakuje do ideału ...
I masz rację - jak włączą film DVD 16:9 to może być ekstra - ale przecież TV służy nie tylko do DVD ...

Pozdrawiam
ro29

Ostatnio zmieniany przez ro29 : 21.06.2006 o godz. 00:34
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post