to ja troche zmienie temat z medycznego, otoz w tamtym roku zdawa***322;em mature, i na nieszczescie spoznie***322;em sie na pisemny polski przez wypadek na okeciu (dojezdza***322;em spod warszawy). I nie wpuscili mnie na egzamin :-( zabrak***322;o 10 minut, ale takie maja przepisy. Kazali mi przyniesc jakies zaswiadczenie ze faktycznie takie miejsce mialo miejsce zebym mog***322; pisac w pozniejszym terminie, cos ko***322;o czerwca. Pojecha***322;em najpierw do komisariatu na okeciu ale oni o tym wypadku nic nie wiedza i lipa.Pozniej pojecha***322;em do wydzia***322;u komunikacji ale gosciu poinformowa***322;em mnie ze jesli nie by***322;aem uczestnikiem takiego wypadku nie moze mi tego wyda***263;. Musia***322;em ostatecznie za***322;atwic sfa***322;szofane zaswiadczenie lekarskie ze w tym czasie by***322;em powaznie chory i nie by***322;em w stanie stawic sie na mature. Dobrze ze dyrektorka mia***322;em ogarnieta ze nic nie wypucowala :-). CKE ***322;ykne***322;a to i zda***322;em pisemny polski w pozniejszym terminie, ale o tyle plus ze swiadectwo dosta***322;em w normalnym terminie z reszta klasy. Tak wiedz w polsce nie da sie uczciwie (normalnie) zyc.
jest to przykre ale niestety prawdziwe.
|