Dyskusja: 100 razy szybciej?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.06.2006, 23:05   #18
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix
oj gdyby było - znalazłoby się

pomyśl jaki software do tego można napisać, film z DVD do DivX tworzyłby się krócej niż dzisiejesza konwersja WAV do MP3

pomijając fakt sztucznej inteligencji (milionów instrukcji zachowań) - moglbys z kompem rozmawiać - podalaczajac to jako interfejs w domu moglbyś bawić się w dzisiejesze filmy sci-fi... przykładowo /HAL kochanie powiedz mi co nadaja dziś w TV/

ja tu widze gigantyczne możliwości - aby tylko nie zwolnili z technologią komputerów kwantowych
eee... jak już mówiłem, mi moje 2GHz wystarczy

Swoją drogą czytałem kiedyś, a było to już dobre kilka lat temu, o nowej technologii komputerowej związanej bodajże z użyciem diamentów.. Nie pamiętam już szczegółów, ale to miało zwiększyć możliwości obliczeniowe praktycznie niewyobrażalnie. Ciekawe co się z pomysłem stało..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post