Dyskusja: Rodzaj gospodarki
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.06.2006, 09:54   #68
Banana Coctail
Banned

Avatar użytkownika Banana Coctail

Data rejestracji: 27.08.2003
Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
@ed widze, ze nie ma szansy na edukacje Waszych "strutych" mozgow. Moj boj bedzie trzeba przeniesc gdzie indziej. Koniec - nie bede ******yl andronow. Sensu i mozliwosci nie widze w zmianie, chocby czesciowej, Waszej swiadomosci i Waszego swiatopogladu. Czy ja wiem czy malolatow? Oni zazwyczaj sa najwiekszymi egoistami. Ludzi podobnie myslacych jak ja szuka sie wsrod humanistow i idealistow pragnacych dobra nie tylko dla siebie ale i dla innych.

@Gomez47 lat niedlugo 16 bede mial. Jestem chory bo innym jestem. Choruje na odmiennosc pogladow w katolandzie i chec zmienienia pozycji Krk. Przykro mi, ze miales takie przezycia i podziwiam Cie za brak nienawisci wobec SB.
Przepraszam, za to ze sie urodzilem i za to ze wyrazam swoje poglady.
BTW gdzie zauwazyles nienawisc w moich wypowiedziach?

@Predi owszem woda na mlyn - im bardziej teoretyzuje ktos w kierunku wypaczania humanizmu i dazen do dobrobytu, ja mam okazje bardziej dowiesc prawdy swoimi "argumentami".

@MQs oczywiscie - ludzka natura jest problemem; lecz gdyby nauczyc od malego sentencji "carpe diem" i zycia wedlug niej, dziecko inaczej by swiat postrzegalo. Uswiadomione, zmienia swoj poglad na zycie. Przeciez, jak juz pisalem, nie zyje sie dla siebie ale dla innych; nie zyje sie samemu ale z innymi.
"Je***380;eli chodzi o mnie to ***347;mia***322;o mo***380;esz w poczuciu niezrozumienia swojego geniuszu zako***324;cz***263; temat." ironia tak? Jezeli nie - to nie laskotaj mojej proznosci dziekuje.
Latwym jest przeczytanie czegos, a juz nieco trudniejszym adaptacje tego w bardzo niewygodnych okolicznosciach nacisku z zewnatrz. Marks slusznie zauwazyl, ze rewolucja musi odbyc sie na calym swiecie - komunizm w jednym kraju lub paru jest malo mozliwy; wielki kapital zawsze bedzie chcial obalic dobrobyt, sprawiedliwosc i przywrocic stary porzadek by zwiekszyc zyski.
Banana Coctail jest offline   Odpowiedz cytując ten post