Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.06.2006, 20:00   #4
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzesiu?
no widzisz ja tam ciemniak jestem :p czyli 3 nam pozostaly tak ? ;] Benq, LG i Pioneer
pionnera masz dobrze przetestowanego przez czarodzieja i ja bym go brał
Lg też jest w/g mnie dobry dodatkowo ma gwarancje door-to-door
a o Benq nic nie wiem
Ale wiedz że cokolwiek kupisz to może Ci służyć długo i niezawodnie , może tez paść po tygodniu
Ja kupiłbym napęd który posiada więcej pochlebnych opinii na forach.

bież Pioneer'a
EOT z mojej strony
- Deckard - jest offline