Cytat:
Napisany przez woitas
czy gorsze, to nie wiem.
ale na pewno do polski trafiają tzw "końcówki serii" których producent chce się pozbyć z magazynów oraz produkty tańsze nie tak zaawansowane technologicznie.
z drugiej strony nie żądajcie od producentów równowartościowych towarów, bo na takie z powodu ceny niewielu klientów w polsce z powodów finansowych się skusi.
|
nieprawda i jeszcze raz nieprawda. zawsze mozesz sprawdzic w katalogu producenta. teoria o cenie tez jest bzdurna, poniewaz wielokrotnie towar wyprodukowany u nas badz na nasz rynek ma taka sama cene, a nawet jest drozszy. znowu wracajac do tego proszku, w Niemczech kupisz go taniej niz u nas i nawet wiecej. moze to zabrzmi dziwnie, ale nawet opakowanie jest lepszej jakosci.
zreszta jak to sobie wyobrazasz, producent ma dany model swojego produktu i dochodzi do wniosku "ok, na ten rynek rzucimy ten model zrobiony gorzej, bo tam biedaki"? to wedlug Ciebie ok

? mnie tu cos brzydko pachnie.
Cytat:
Napisany przez woitas
jestem wręcz przekonany, że są to rzeczy z przed conajmniej 2 sezonów, które tam wyszły z mody i zostały sprowadzone do nas.
będąc w grecji kupiłem takie spodnie, buty czy koszule na widok których ludziom gały wychodziły na wierzch... aż zaczynałem się obawiać, czy mnie nie skroją jacyś dresiarze 
|
zawsze mozna zajrzec do katalogu. z tymi ciuchami o nie przesadzaj, chyba ze ze zlota sa, wtedy tez by mi wyszly oczy na wierzch, ze komus odbilo