Cytat:
Strefadivx napisa***322;(a)
Więc tak przed chwilka sformatowałem ta partycję normalnie w windowsie. W podsumowaniu nie wyskoczyło ze jest jakiś bad sector ale wyskoczył komunikat abym sprawdził dysk dokładnym scandiskiem.
Po sprawdzeniu ponownie w tym samym miejscu BAD BLOCK.
Więc chyba to jednak fizyczne uszkodzenie ale musi byc to wina już samego dysku od nowości bo nic z tym dyskiem nie robiłem poza normalnym uzytkowaniem.
Jutro lub jeszcze dzis przeniosę potrzebne mi stuff na kolegi hdd (nie będzie z tym problemu bo mamy sieć lokalną) i jutro tak jak mam teraz czyli z partycjami i z plikami (no skasuje z dwa filmy xxx :-) ) zaniose dysk.
Szkoda mi tylko czekać tyle czasu. Nie mam drugiego hdd wienc przez ten czas będę bez PC :- . No ale cóż.
Dzisiaj jeszcze ok 00:00 wejde tutaj zobaczyć czy coś ciekawego napisaliście. A potem wpadne tu za 1 dzien lub za 2 tygodnie :-) i dam Wam znać czy mi wymienili czy co...
Narka i dzięki!.
Arek
|
Witam !
Jak jush przeniesiesz wszystkie dane to usuń partycje i załuż ponownie i spradwdz czy wystąpia BAD BLOKI bo jednemu kolesiowi to pomogło - ale w Twoim przypadku napewno te BB wystapią a ta szopka po to by iśc do servisu z czystym sumieniem !