Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.06.2006, 14:33   #15
Gomez47
Dziadzio

Data rejestracji: 01.06.2006
Gomez47 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam,

Uzupełnię temat krótko, bo się dzięki poziomowi polskiej tv "wynarodowiłem" (lubię aby marnowanie czasu na wpatrywanie się w ekran owocowało wiedzą - w polskich tv niewykonalne) ale czasem zajrzę, choćby po to aby zerknąć jak młodziutka studentka z owsikami podrzuca w górę Mulata (Miecia L.)
Parodia tu opisana na Polshicie również mojej uwadze nie uszla. Zabrakło mi tu jednak uwagi o czerwonej kropce - co oznacza że program ten jest tylko dla dorosłych. O dziwo tuż obok leciała reklama salonów uciech ("Mango" - ten sam transponder), ale już bez kropki czerwonej.
Paradoksy.
Innym kawałkiem, który mnie bardzo śmieszy jest reklama "tej konkurencyjnej" ("oficjalnego sponsora polskiej reprezentacji palanta" ), która pokazuje jak dzieciak (Czubówny synek?) ogląda przez "łącze" mecz w standardzie 760x520. Niestety informacji że obecnymi limitami to obejrzy co najwyżej 3/4 "meczu" (po przerwie będzie miał 3kBps ) już zabrakło..
O opłatach za "nadlimit" (w GB odblokowują natychmiasst po dokonaniu wpłaty drogą elektroniczną, w Polsce ) już się rozwodził nie będę, po co?
Podobno Polski Sejm tworzył długo "ustawę o reklamie". Chyba im nie wyszła, albo znowu były jakieś "rośliny w szczególności" "lub czasopisma"

I jak tu się nie być zgryźliwym i się nie wynaradawiać?

Ostatnio zmieniany przez Gomez47 : 27.06.2006 o godz. 14:40
Gomez47 jest offline   Odpowiedz cytując ten post