Dyskusja: łączenie skanów
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.06.2006, 22:31   #8
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
Idealnie na pewno nie uda Ci sie tego zrobic - mysle, ze 'swiatlo na papierze' bedzie sie 'roznie ukladalo' - jesli rozumiesz o co mi chodzi ;-).
Proby na powiekszeniu to chyba jedyne wyjscie.., ale i sam tez z checia dowiem sie jak to zrobic idealnie jesli ktos zna sposob.
jeśli się dobrze zeskanuje to wydaje mi sie że powinno być ok. Zresztą to zależy od skanera ja mam jakiegoś przedpotopowego mustka to rzeczywiście, za każdym razem wychodzi coś innego ^_^

A co do łaczenia zdjęć to ozywiście wymagane jest żeby jakiś fragment widoku (czyli miejsce w którym będziemy łączyli zdjęcia) znalazł się na jednym i drugim zdjęciu (żeby progs miał się czego złapać i wiedział gdzie kleić)
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline   Odpowiedz cytując ten post