Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.06.2006, 22:34   #894
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Matefusz
Malaczarna nie mam pojęcia. Wyskoczyłem do kuchni w samych majtach dzisiaj a mama do mnie że przybyło mi tu i ówdzie. A ja i na wagę, no i rezultaty są. Jem dużo tostów z żółtym serem i majonezem helmansa babuni
Przytycie to wbrew pozorom nie taka prosta sprawa. Wiem, bo sam od dłuższego czasu (już kilka lat będzie) staram się to zrobić (teraz już na szczęście z lepszym skutkiem). Co prawda w przypadku mężczyzn to trochę inaczej, bo odpowiednia dieta połączona z treningiem kulturystycznym, ale i tak dieta ma tu największe znaczenie. I nie jest to niestety tak - jedz to i to, to przybędzie ci masy..

Generalnie temat rzeka i każdemu służy co innego, ale internet jest tutaj bardzo obszerną bazą wiedzy. Warto poszukać

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post