Cytat:
|
Napisany przez Weron
To, ze nie gra ladnie nie oznacza, ze gra slabo. Poza tym nie zapominajmy, ze to Anglia ma najlepsza pomoc na swiecie. Taki Gerrard sam moze wygrac mecz. To on zapewnil, ze Liverpool wygral LM, a nie Dudek. Do tego dochodzi jeszcze Beckam, Lampard, Cole.
Duzo by tu pisac o umiejetnosciach poszczegolnych zawodnikow w kazdym razie wszystko zweryfikuje boisko.
Brazylia ma zapasy. Szczegolnie ich napastnicy. 
|
No ja się nie czepiałem 'ładności' ich gry, tylko tego, że.. partaczą aż przykro patrzeć
A co do poszczególnych zawodników.. No cóż.. Ten Gerrard to jak w jednym meczu patrzyłem, co robi, to już nie wiedziałem, czy śmiać się czy płakać.. Na kilkanaście niby strzałów na bramkę, ani jeden nie stanowił chociażby minimalnego zagrożenia.. A Beckam? Lubię go, ale to, co prezentuje w tych mistrzostwach jest po prostu żałosne. Jemu w sumie we wszystkim meczach wyszedł jeden - słownie jeden - strzał z wolnego. A o wybijaniu rzutów rożnych, czy w ogóle dośrodkowaniach to już uprzejmie przemilczę..
No sorry, ale tak, jak generalnie lubię drużyne angielską tak w tych mistrzostwach prezentują formę gorzej niż beznadziejną..