Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.07.2006, 11:36   #4
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez tomek.xp
Tak dokładnie doszedłem do takiego wniosku, że są producenci którym można zaufać (Verbatim), oczywiście nie bez granicznie (kontrolując jakość zapisanych płyt). A sprawdzać ID płyty oczywiście można tylko po co? Jeśli Hawk i Verbatim mają takie same ATIP czy znaczy że to ta sama płyta? Jeśli w to wierzysz to chyba nie zrozumiałeś tego co starałem się przekazać wcześniej.
PS
Co do ortografii to nie interesuje mnie Twoje zdanie.
widać, że to Ty nie zrozumiałeś, o co nam chodziło.. ale tak jak mówiłem o tym było w innym temacie. w zasadzie nasze stanowiska niewiele się różnią..

a jeśli chodzi o ortografię, to nie chciałem Cię urazić, ale pokazać, że mimo dysleksji można i z nimi walczyć. Zobaczysz, że częste sprawdzanie pisowni może Ci tylko pomóc w ograniczeniu dysleksji. Widzę, że w następnych postach jest już lepiej