Cytat:
Napisany przez zene_k
Kiedyś było Takie powiedzenie: "Ford gówno wort, a Fiat jego brat" i chyba w przypadku Fiata niewiele się zmieniło. 
|
Zalecam leczyć swoje chore uprzedzenia i powielanie głupich, dawno zdezaktualizowanych powiedzeń.
W ogóle to widzę, że bardzo się udzielasz w tym temacie, więc chciałbym zapytać, skąd czerpiesz te swoje mądrości odnośnie Fiata? Miałeś okazję jeździć Fiatem (od nowości), czy są to opinie zaczerpnięte od wujka, który ma kolegę, którego dobry znajomy ma szwagra, co kupił Fiata i ponoć bardzo się psuje. Z reguły właśnie tacy "znawcy" tematu najwięcej krzyczą na Fiata.
Cytat:
Napisany przez Creew
Z tego co słyszałem to fiaty są dosyć awaryjne.
|
No i chyba wszystko jasne... ja natomiast słyszałem, że na placu czerwonym samochody rozdają
Cytat:
Napisany przez MaciejT
O Fiatach Punto slyszalem bardzo duzo zlego. W Punto rocznik (na oko) 1996-8 wysiada wszystko. Z wymiana silnika wlacznie. Czesci do napraw serwis montowal "nieoryginalne" (gdy auto bylo jeszcze na gwarancji). Pisma, prosby, wezwania, a nawet pismo do centrali we Wloszech niewiele zdzialaly (co prawda silnik wymieniono, ale samochod psul sie dalej). Az dziw bierze, ze to jezdzi.
|
Słyszałeś tylko tę historię, czy spotkała Ciebie osobiście? Bo ja też wiele słyszałem o innych markach, ale jakoś tego nie powielam, bo uważam, że w większości przypadków są to historie z palca wyssane.