Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.07.2006, 15:46   #3
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Proton
Dzięki za ostrzeżenie... tylko że o alternatorze, o tym, że Fiat rdzewieje już na plakacie, to ja się już wystarczająco nasłuchałem i nic z tego nie wynika, bo nic z tych rzeczy się nie dzieje.
A nawet jeśli alternator po 6 latach użytkowania się zepsuje, to co z tego wynika? Że marka jest do niczego, bo coś się śmiało zepsuć? Sądzisz, że w samochodach innych Producentów nic się nie psuje? To byłoby delikatnie mówiąc śmieszne...
alternatory psują się w Punto i jeśli u ciebie chodzi 6 lat to jest dziwne.

w Corolli rocznik '90 przez 15 lat używania alternator zepsuł się chyba z 5 razy, raz pompa wodna, raz chłodnica, wymiana wydechu i kilka napraw wcześniej, prawy a potem lewy sworzeń, końcówki stabilizatora tylnego, gumki pod stabilizator i to wszystko. (wiadomo amortyzatory, klocki ale to normalne a pierwsze wytrzymały 100 000 i jedne i drugie) jak na tyle czasu i jazdę głównie po mieście, ciąganie przyczep z materiałami budowlanymi i drewnem na opał to całkiem nieźle.

ale za to tak przerdzewiała na warszawskiej soli, że pod koiniec 'reperowałem' ją pianką poliuretanową przejechała ponad 360 tys. km i skończyła na złomie po tym jak moja mama skasowała nią 2 samochody i wyszczupliła z lewej strony o jakieś 15 cm. nic się nikomu nie stało na całe szczęście. dostaliśmy na złomie 500 zł. ^_^
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post